Aipaette on Helsingin Taka-Töölössä sijaitseva ompelimo, joka on toiminut vuodesta 1983 lähtien.

Hei! Olen Aila Parhiala. Olen toiminut vaatesuunnittelijana vuodesta 1983 lähtien. Töitäni on näkynyt niin katukuvassa kuin Linnan Juhlissakin. Suunnittelemme ja valmistamme laadukkaat vaatteet toiveidesi mukaan ja sinun mitoillesi sopiviksi.

Meidän yhdeksi valttikortiksemme näen huolellisen sovittamisen työn lopputuloksen kannalta. Meillä jokainen asiakas on tärkeä. Olipa työ pieni tai suuri, sen tekeminen on yhtä tärkeää.

Hyvä asiakaskokemus syntyy hyvin tehdyn työn lisäksi luottamuksesta, elämyksistä sekä arvostuksesta.

Liikkeemme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella aivan olympiastadionin kupeessa, Helsingin Taka-Töölössä. Liikkeen läheisyydestä löytyy myös paljon parkkitilaa asiakkaille.

Ihastuin aikoinaan Taka-Töölön alueeseen ja samassa korttelissa olemme olleet jo 25 vuotta. Nykyiseen tilaan muutimme vuonna 2007 ja asiakkaamme ovat viihtyneet meillä hyvin. Kiitosta olemme saaneet tilavasta sovitushuoneesta.

Toinen valttikorttimme on hyvä asiakaskokemus. Haluamme, että palvelumme ovat lähellä asiakkaita ja helposti saatavilla.

Pääkaupunkiseudulla pystymme palvelemaan myös heitä, jotka eivät pääse vierailemaan liikkeessämme Taka-Töölössä. Jos et pääse noutamaan tilaustasi meiltä, me voimme toimittaa sen sovitusti sinulle.

Lisäksi meillä on työhuone Nurmijärvellä, jonka myötä pystymme palvelemaan myös sen alueen asiakkaita. Ja jos illat käyvät sinulle paremmin, älä epäröi ottaa yhteyttä. Palvelemme myös aukioloaikojen ulkopuolella sovitusti. Ratkaistaan vaatepulmat yhdessä. Löydämme varmasti juuri sinulle sopivat ratkaisut.