Mittatilaukset & suunnittelu

Mittatilausvaate suunnitellaan yhdessä asiakkaan kanssa, hänen toiveidensa mukaan ja omalle vartalolle sopivaksi. Materiaalin voit tuoda itse mukanasi, mutta voimme etsiä sopivan kankaan myös puolestanne. Vaatetta valmistettaessa huolellinen sovittaminen takaa hyvän istuvuuden. Juuri sinulle tehty vaate tuo vartalosi parhaiten esiin ja kestää aikaa. Vaatekaapin peruspilarit muodostuvat jo muutamasta hyvästä vaatteesta, esimerkiksi kotelomekko ja bleiseri toimivat hyvin monessa tilanteessa.

Yksi pitkäikäisen vaatteen salaisuuksista on sen saumavarat.

Hääpuvut & muut juhlapuvut

Kuten muutkin mittatilausvaatteet, juhlapuvun valmistaminen aloitetaan yhteisellä suunnittelulla. Juhlapuvun tai häämekon teettäminen saattaa olla jopa edullisempi vaihtoehto valmiille puvulle. Jo tekovaiheessa, pukuun jätetään saumavarat, jolloin siihen jää hyvin tilaa mahdollisille muutostöille. Juhlapukujamme on nähty esimerkiksi monena vuonna Linnan juhlien punaisella matolla.

Juhla- ja hääpukujen teettämisen lisäksi palveluihimme kuuluu taidolla tehdyt hää- ja juhlapukujen korjaukset sekä uudistukset.

Kavennukset & muodistukset

Meille ovat tärkeitä tasokas työ ja vaatteiden istuvuus. Myös valmiit vaatteet voidaan korjata sinulle sopiviksi.

Varsinkin käyttämättömäksi jääneet laadukkaat vaatteet kannattaa muodistaa tähän päivään ja pidentää korjausten avulla niiden käyttöikää.

Palvelumme kattaa kaikenkokoiset ompelutyöt.

Tekniikan tohtorin arvomerkit

Tohtorinkaulus

Samettisen tohtorinkauluksen molempiin päihin on mustalla silkillä kirjottu sama tunnusmerkki kuin tekniikan tohtorinhatun lyyrassa. Kaulus kiinnitetään frakkiin pysyvästi, joten lainafrakkiin sitä ei voi kiinnittää.

Naistohtorin rintakoru

Tekniikan naistohtorin arvomerkki on mustasta sametista valmistettu ovaalinmuotoinen koru. Koruun on mustalla silkillä kirjottu sama tunnusmerkki kuin tekniikan tohtorinhatun lyyrassa: tiedon ja työn liekki renkaan sisällä, jota laakeriseppele ympäröi. Korua käytetään akateemisissa tilaisuuksissa.

Voisimmeko olla avuksi?

Kysy hinnastosta tai palveluista